Stock Market Graph

MEER WETEN?

 

WAT IS SIGNAALBELEGGEN?

Signaalbeleggen is een relatief onbekende manier van beleggen. U belegt letterlijk op basis van signalen. Wij sturen u aanbevelingen per Telegram-bericht en e-mail, die u vervolgens kunt opvolgen door het desbetreffende aandeel zelf te kopen via uw eigen broker. Daardoor houdt u grip op (en inzicht in) uw vermogen. De signalen van BTS worden op basis van een aantal zorgvuldig geteste parameters gegenereerd door een automatisch systeem. Hierdoor speelt emotie slechts een beperkte rol in de keuze voor een bepaald aandeel.

WELKE STRATEGIE VOLGT BTS?

BTS geeft alleen signalen op Amerikaanse aandelen. Deze kennen over het algemeen een hoger rendement dan Europese aandelen en worden vaker verhandeld. BTS is een long-only aandelen strategie; u ontvangt dus geen moeilijke optie-constructies en u belegt zonder risicovolle hefboom. Onze strategie is gebaseerd op koersactie en volume en tracht te profiteren van aandelen die opwaarts uitbreken uit een dalende trend (correctie). Door middel van een voortschrijdend gemiddelde filteren we signalen en beleggen we alleen in aandelen die een lange termijn uptrend kennen. Daardoor geeft BTS geen koopaanbevelingen tijdens een beurscrash en kent het systeem een lagere drawdown dan de benchmark (S&P 500).

BTS heeft vanaf 2012 een fictief rendement behaald van circa 41% per jaar t.o.v. circa 12,5% voor de S&P 500. 

HOE VAAK ONTVANG IK SIGNALEN?

BTS geeft maximaal 5 signalen tegelijkertijd. Dat wil zeggen dat u, als u alle signalen van BTS opvolgt, nooit meer dan 5 posities open heeft staan. Onze stoploss en take profit niveaus staan vooraf vast, waarbij we altijd een risk-reward verhouding hanteren van minimaal 1:2,5. Sinds 2012 werd ongeveer 65% van de posities met winst gesloten en is de gemiddelde doorlooptijd van een positie ongeveer 68 dagen. We beleggen dus in een beperkt aantal posities tegelijk en deze posities worden redelijk lang aangehouden. U wordt dan ook niet overspoeld met berichten en signalen. U wilt immers wel een goed rendement, maar niet teveel tijd kwijt zijn aan uw beleggingen. Onze aankoopsignalen worden daarnaast doorgaans tussen 21:30 en 22:00 uur verzonden, waardoor u zich overdag niet hoeft te haasten om een order door te voeren.

KAN IK OP ELK MOMENT MIJN ABONNEMENT STOPZETTEN?

BTS kent drie verschillende abonnementsvormen. Het flexibele abonnement kan maandelijks door de abonneehouder worden geannuleerd via uw persoonlijke pagina. De andere abonnementsvormen hebben een vaste looptijd, maar zijn daardoor wel voordeliger.

KAN IK MET ELKE BROKER MEEDOEN?

U kunt met elke (internationale) broker meedoen, zolang u via uw broker maar in Amerikaanse (small- en mid cap) aandelen kunt beleggen. BTS adviseert om gebruik te maken van de diensten van DEGIRO. Via deze broker belegt u al vanaf €0,50 per transactie in een enorm aanbod van Amerikaanse aandelen.

KAN IK MET ELK BEDRAG MEEDOEN?

In principe kunt u met elk bedrag meedoen. Houd er echter wel rekening mee dat u maximaal 5 openstaande posities heeft en dat transactiekosten bij bepaalde brokers vaak al kunnen oplopen tot minimaal €6 per transactie. Als u belegt met een budget van €500 en elke positie is €100, dan gaat naar verhouding een aanzienlijk deel ten koste van uw rendement.

BTS is geoptimaliseerd en getest met een vermogen van €2.500.

CONTACT

Is uw vraag nog niet beantwoord of wilt u meer weten? 
Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor de inzending!