De voordelen van beleggen op basis van signalen

Tegenwoordig is een steeds groter deel van onze bevolking geïnteresseerd in beleggen. Sparen levert immers niets meer op. Daarnaast wordt beleggen steeds makkelijker en goedkoper; waar vroeger nog telefonisch orders moesten worden doorgegeven met transactiekosten van minimaal €10,- is het tegenwoordig een fluitje van een cent om een aandeel te kopen via een app en dat ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven.


Dat wil echter niet zeggen dat beleggen geen gevaren kent. Niet voor niets toont de geschiedenis aan dat het overgrote deel van beginnende beleggers geld verliest op de beurs. Het samenstellen van een goede beleggingsportefeuille en het kiezen van de juiste aandelen vergt namelijk tijd, kennis en ervaring. Veel beleggers hebben deze tijd, kennis of ervaring niet en kopen dus maar aandelen van bedrijven die ze kennen, zoals Tesla, Facebook, Apple en Google. Dat kan lange tijd goed gaan, maar veel beleggers realiseren zich niet dat ze een enorm hoge prijs voor een dergelijk aandeel betalen; soms tot wel 1600 keer de jaarlijkse winst. Tech aandelen stijgen hard maar kunnen ook net zo hard weer dalen, waardoor de volatiliteit enorm is.


Signaalbeleggen


Signaalbeleggen vormt wellicht een goed alternatief voor zowel beginnende als meer ervaren beleggers. Hoewel de term signaalbeleggen relatief onbekend is, is het concept eigenlijk heel eenvoudig. U belegt namelijk letterlijk op basis van signalen die u per sms en e-mail ontvangt. U houdt dus zelf de volledige controle over uw vermogen en bent zelf verantwoordelijk voor het al dan niet doorvoeren van orders. Maar u hoeft zelf geen research te doen, u hoeft zich niet te verdiepen in eventuele beleggingen en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over koersontwikkelingen.


BTS levert naast een fictief rendement sinds 2012 van circa 40% per jaar (live trading resultaat 2021 is 26% rendement) dus ook het nodige gemak en comfort. Ons systeem is met veel zorg, aandacht en testresultaten ontworpen. De signalen worden automatisch gegenereerd op basis van een aantal criteria waaraan een aandeel moet voldoen. Daardoor wordt persoonlijke emotie en subjectiviteit tot een minimum beperkt. Dat geldt voor ons, maar nog meer voor u. U kunt er immers voor kiezen om onze signalen met een gerust hart op te volgen, wetende dat daar een nauwkeurige en geautomatiseerde analyse aan ten grondslag ligt.


Volg onze blog en blijf op de hoogte!

In onze volgende blog komen we uitgebreider terug op ons systeem en laten we enkele voorbeelden van trades zien. Wilt u in de tussentijd meer weten? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over BTS of volg ons op Twitter.

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven